Etusivu » Teollisuus » Kestävät tablet-ratkaisut kiertotalouden työkaluina
Sponsoroitu

Ajoneuvopääteratkaisulla jätteenkeräyksestä saadaan tehot irti turhaa ajoa vähentämällä. Samalla saavutetaan merkittäviä säästöjä myös työtehtävien hallinnassa.

Kiertotalouden perustana ovat tuotanto ja kulutus, jotka synnyttävät mahdollisimman vähän hukkaa ja jätettä. Tietoa keräämällä ja analysoimalla pystytään kehittämään palveluita, jotka vähentävät paitsi hiilidioksidipäästöjä myös jätekuljetusten kustannuksia.

– Kuljetusreittien optimoinnilla jätteenkeräilyä voidaan tehostaa merkittävästi. Etukäteen suunnittelulla säästetään ympäristöä ja kukkaroa, Mikko Mustakallio Axel Group Logistic Systems Oy:stä sanoo.

Jäteautoihin integroitu ajoneuvopääteratkaisu on räätälöity kestävän Windows tai Android Tablet-tietokoneen ympärille. Mustakallion mukaan laitetta käytetään muun muassa reittioptimointisovellusten alustana.

– Laiteratkaisun ja optimointisovellusten avulla jätteenkeräyksestä tulee huipputehokasta turhan ajon vähentyessä, jolloin myös työtehtävien hallinnassa saavutetaan merkittäviä säästöjä. 

Iskunkestäviä tabletteja käyttöhyödykeverkostojen ylläpitoon

Liikkuvan työn laiteratkaisuihin ja elinkaarihallintaan erikoistunut palveluyritys Axel Group Logistic Systems Oy toimittaa ajoneuvoon räätälöidyn ratkaisun lisäksi iskunkestäviä tabletteja myös käyttöhyödykeverkostojen ylläpitoon erikoistuneille yrityksille. Kentällä tapahtuva huoltoraportointi on yleistä muun muassa sähkö- ja vesiverkkojen tarkastustoiminnassa.

– Tarkkaan valittu tuoteportfoliomme yhdessä asennus-, ylläpito- ja huoltopalveluiden kanssa tekevät meistä joustavan ja luotettavan IT-kumppanin, jonka kanssa on helppo asioida, Mustakallio korostaa.

Samalla hän painottaa tiiviin partneriverkoston kanssa luotua yhteistyötä, joka mahdollistaa kustannustehokkaan projektikohtaisen resursoinnin sekä joustavan toimitus -ja elinkaaripalvelumallin.

– Toimittamamme laitekokonaisuudet ja ratkaisut sisältävät kansainvälisen laitetakuun lisäksi ylläpitopalveluratkaisun, joka mitoitetaan aina asiakkaan vaatimusten ja toimintaympäristön mukaisesti.

Lue lisää: www.axelgroup.fi

Next article