Etusivu » Teollisuus » IoT:n käyttöönotto ei vaadi mittavia järjestelmähankkeita
Sponsoroitu

Pasi Tuominen

toimitusjohtaja, Wapice Oy

Yrityksen digitalisoituminen alkaa yleensä sieltä, missä hyöty on selkeimmin havaittavissa.

– Kehittämis- ja oppimisprosessin aikana huomataan mitä muitakin tehtäviä digitalisaatiolla voitaisiin helpottaa. Mitä enemmän tietoisuus ja osaaminen kasvavat, sitä enemmän tulee ahaa-elämyksiä siitä, kuinka IoT auttaa tehostamaan omaa tuotantoa. Parhaimmillaan lopputulos on paljon enemmän kuin alun perin ajateltiin. Voi syntyä kokonaan uudenlaista liiketoimintaa, kertoo Wapice Oy:n toimitusjohtaja Pasi Tuominen.

Tuote- ja etähallinnan digitalisointi sekä kamera- ja videotiedon reaaliaikainen käsittely mahdollistavat huollon automatisoinnin. Kun järjestelmään integroitu tekoälymoottori tunnistaa, että pumppu on vioittumassa, se osaa tilata automaattisesti speksien perusteella oikean pumpun tai varaosan.

Graafinen IoT-ratkaisu on nopea rakentaa

IoT-TICKET® on kokonaisvaltainen alusta ja helppokäyttöinen työkalupaketti, jonka avulla käyttäjä voi luoda muutamassa minuutissa IoT-sovelluksen niin suuryrityksen kuin pienen toimijan tarpeisiin. IoT-TICKET® voitti Microsoftin maailmanlaajuisen Partner of the Year -kilpailun sovellusinnovaatiot-kategorian vuonna 2019.

Tuotantokelpoinen IoT-ratkaisu voidaan rakentaa graafisesti, ilman riviäkään koodia, mutta se sisältää kaikki teollisuuden tarvitsemat IoT-elementit – integroitavuuden, käyttöliittymät, hälytykset, toiminnallisuudet, raportit ja analytiikan. Siinä on sisäänrakennettuna oma tekoälymoottori.

IoT-TICKET®in avulla ihminen pystyy ohjaamaan monimutkaisia prosesseja ja ketjuttamaan rajapintojen kautta eri järjestelmiä, kuten visuaalinen myyntikonfiguraattori Summium® CPQ.

– Ota yhteyttä, niin yhdistämme sinut oikealle myyjälle, riippuen siitä tarvitsetko esineiden internetin työkalupakettia, myynnin tehostamista, koko liiketoimintaprosessisi digitalisoimista tuotantoketjun alusta loppuun tai kokonaan uusien digitaalisten liiketoimintakonseptien kehittämistä, Pasi Tuominen summaa.

Hyödynnä datan mahdollisuudet teollisuudessa

Next article