Etusivu » Logistiikka » Verkkokauppa- ja kuljetuslogistiikan digiloikka
Sponsoroitu

Uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut logistiikassa säästävät parhaimmillaan samanaikaisesti aikaa, rahaa ja luontoa.

Tietotekniset ratkaisut, automaatio ja tekoäly ovat mullistaneet jo useita aloja. Myös logistiikkaan on kaivattu älykkäämpiä ja ketterämpiä tapoja kuljetusten tehostamiseen niin nopeuden kuin kustannusten osalta. eSend Finland Oy:n toimitusjohtaja Tero Majuri on nähnyt läheltä, miten paljon käsityötä logistiikkaprosessi vaatii. Verkkokaupan raju kasvu lisää haasteita entisestään. Tämä havainto johti eSendin syntyyn ja kuljetuslogistiikan maksimaaliseen automatisointiin.

Alustaamme käyttävät kuljettajat pystyvät tarjoamaan jokaiselle tavaranlähettäjälle nopeita, yhden tunnin alueellisia pikakuljetuksia.

– Alustamme avulla muun muassa ajojärjestelyt ja laskutus voidaan suorittaa täysin automatisoidusti, mikä nopeuttaa logistiikkaa valtavasti. Tarjoamamme ratkaisu säästää siis merkittävästi kuljetusyrittäjän aikaa ja rahaa.

Vastaanotettuaan tilauksen älykäs ohjelma etsii sijainnin ja käytettävyyden suhteen parhaan kuljettajan.

– Syötimme testausmielessä järjestelmään samanaikaisesti 43 000 tilausta. Ohjelma teki välittömästi kaikkiin tilauksiin optimaalisimmat ajojärjestelyt ja laski niille reitit, Majuri sanoo.

Perille tunnissa

Yksi verkkokauppojen logistisista haasteista on eSendin teknologiajohtaja Tero Koskelan mukaan se, että ihmiset ratkaisevat ostopäätöksensä entistä useammin toimittajan nopeuden ja ekologisuuden perusteella. Monelle verkko- ja kivijalkakaupalle olisi merkittävä kilpailuetu, jos se pystyisi toimittamaan tuotteet asiakkaalle päivien sijaan yhdessä tunnissa ja lisäksi hiilijalanjälkeä minimoiden. 

– Alustaamme käyttävät kuljettajat pystyvät tarjoamaan jokaiselle tavaranlähettäjälle nopeita, yhden tunnin alueellisia pikakuljetuksia. Reitti- ja rahtitilan optimoinnin avulla kaikki turhakäynti saadaan minimiin.

eSend ratkaisee paikalliset last mile -haasteet ja mahdollistaa toimitukset parhaimmillaan jopa vartissa! Niin kuljetusyritykset kuin kaupat hyötyvät loppuun saakka automatisoidusta logistiikkaprosessista.

Ota yhteyttä!

Vieraile osoittessa esend.fi tai soita 0400 406 00

Next article