Etusivu » Logistiikka » Ruokaostosten tilaaminen netistä tuo helpotusta arkeen
Sponsoroitu

Yksinkertaista, kätevää, aikaa ja hermoja säästävää – muun muassa tällä tavoin kuvaavat asiakkaat verkkoruokakauppojen palvelua. Arki muuttuu yllättävän paljon, kun varsinaisissa kivijalkamyymälöissä tehdyt kauppareissut jäävät taakse.

– Kuluttajan näkökulmasta ruokaostosten tilaaminen verkosta on näppärää ja vaivatonta, kun enää ei tarvitse kuluttaa omaa aikaa kaupassa ja raahata painavia kasseja, Kauppahalli24:n liiketoimintajohtaja Hanna-Kaisa Risku sanoo.

– Kotona tilausta tehdessä on myös helppo tarkistaa, mitä kaapeista puuttuu, ja kun ostokset mietitään kerralla valmiiksi, loppuviikolla asiaa ei tarvitse enää pohtia.

Moni tietää, miltä tuntuu raahautua ruokakauppaan kiireisen työpäivän jälkeen – kassoilla on jonoa, ja painavat ostokset pitäisi raahata vielä kotiin asti. Silti ostoskärryistä helposti unohtuu jokin tärkeä tavara.

– Kaupassa käyminen käy usein voimille, ja me haluamme tuoda tähän helpotusta. Jos aikaa ja hermoja vievät kauppareissut pystyy hoitamaan koneen ääressä muutamalla klikkauksella, miksi näin ei tekisi, Risku kannustaa.

Kauppahalli24 – tuoretta luomuruokaa suoraan kotiovelle 

Ruokaa verkosta tilaavat hektiseen lapsiperhearkeen helpotusta hakevien lisäksi esimerkiksi seniori-ikäiset sekä liikuntarajoitteiset. Risku kertoo, että muitakin kohderyhmiä on.

– Meiltä tilaavat ruokaostoksia myös nuoremmat ruokahifistelijät, jotka eivät välttämättä halua tai autottomina pysty lähtemään isompiin marketteihin. Heitä kiehtovat erityisesti tarjoamamme tuotteiden tuoreus, paperiin kääritty kala ja liha sekä laaja luomuvalikoima.

Kauppahalli24 antaa tuotteilleen täyden tuoreustakuun. Tuoreita aineksia ei varastoida lainkaan, vaan ne toimitetaan suoraan asiakkaille.

– Meille tuore ruoka saapuu vasta tehtyjen tilausten mukaan, ilman välikäsiä suoraan tuottajilta ja valmistajilta. Näin varmistamme myös, että myymätöntäkään ruokaa ei jää pois heitettäväksi, Risku painottaa.

Ostosten tekemisen helppoutta lisäävät useat Kauppahalli24:n ominaisuudet – muistiin jäävät esimerkiksi asiakkaan edelliset ostokset, jolloin ne voi suoraan klikata ostoskoriin. Myös viikon tarjoukset on helppo tarkistaa.

– Tuotteet saa rajattua myös esimerkiksi laktoosittomiin tai vegaanisiin tuotteisiin. Tiedostavaa kuluttajaa ilahduttaa myös laaja luomuvalikoimamme, joka on koko Suomen laajin. 

Yhteistyökumppaneiden voima

Kauppahalli24 pystyi nopeasti reagoimaan koronapandemian mullistaman markkinatilanteen muutokseen, ja myynti kasvoi lyhyessä ajassa viisinkertaiseksi. Kesäkuussa tehtävässään aloittavan Kauppahalli24:n uuden toimitusjohtajan Petri Toivosen mukaan kasvun mahdollisti verkkokaupan ympärille muodostettu yritysrypäs, johon kuuluvat Seulo Palvelut Oy, Storeversen järjestelmäpalvelut sekä tuotteiden keräilyssä ja logistiikan ohjauksessa yhteistyökumppanina toimiva Collico Oy.

– Jatkossa tarjoamme asiakkaillemme entistä parempia ratkaisuja arjen helpottamiseen. Tavoitteena olla alan paras kumppani koko yritysryppään voimin, Toivonen lupaa. 

Collico Oy:n toimitusjohtaja Peter Klenberg kiittää kasvusta myös yrityksensä uusia toimitiloja, jonne päästiin muuttamaan maaliskuun alussa.

– Uuden lämpötilasäädellyn varasto- ja terminaalitilan ansiosta olemme pystyneet kasvattamaan kapasiteettiamme hyvin nopeasti, mikä vastaa hyvin koronavirusepidemian aiheuttaman kysynnän kasvuun.

Kauppahalli24 on suomalainen verkkoruokakauppa. Saat meiltä ruokaostokset helposti suoraan kotiovellesi lähes koko Uudenmaan alueella. Suuri luomuvalikoima, ylivoimainen tuoreus, ostamisen helppous ja toimitusvarmuus ovat valttejamme arjen helpottajana. Lue lisää: kauppahalli24.fi

Next article