Etusivu » Logistiikka » Logistiikkatalo panostaa hyvään palveluun ja vastuullisuuteen
Sponsoroitu

GLi Yhtiöt on täyden palvelun logistiikkatalo, jonka toiminnan keskiössä ovat laatu ja luotettavuus, kuljettajien osaamisen kehittäminen sekä ilmaston hyväksi tehtävä työ.

Logistiikkayrityksen asiakkailla saattaa olla monia yksilöllisiä tarpeita. GLi Yhtiöiden toimitusjohtaja Kristian Lella kertoo, että he haluavat ymmärtää kunkin asiakkaansa tarpeet syvällisesti, jotta voivat suunnitella ja toteuttaa logistiikkaan liittyvät palvelut niiden mukaisesti.

– Me emme välipura tavaroita terminaaliin tai toiseen autoon. Näin kaikki kuljetettavat tavarat pysyvät paremmin ehjänä, eikä reklamaatioita tule, Lella jatkaa.

GLi Yhtiöt työllistää noin 70 ihmistä. Yrityksellä on pitkäaikaisia asiakkaita eri teollisuuden aloilla ja konepajatoiminnassa. Lisäksi se hoitaa kertaluonteisia logistisia operaatioita, tuotteiden varastointia ja henkilöstöpalvelua.

– Meiltä saa kaiken, mikä liittyy logistiikkaan. Esimerkiksi, jos tarvitset lyhytaikaisempaan työsuhteeseen kuljettajaa tai varastotyöntekijää, se onnistuu, Lella lisää.

GLi Yhtiöillä pidetään hyvää asiakaspalvelua arvossa. Asiakas saa aina puhelimitse kiinni työntekijän, joka osaa auttaa eteenpäin.

Vastuullista ja mitattavaa logistiikkaa

Varastointia varten yrityksellä on 9000 neliön kokoinen halli Tampereen Sarankulmassa. Tampereelta käsin seurataan myös ympäri Suomea kulkevien kuskien ajotapaa. Yhtiö hyödyntää teknologiaa monipuolisesti ja pitää oman toimintansa mitattavuutta tärkeänä.

– Kaikissa autoissamme on ajoneuvopäätteet, jolla toimintaa ohjataan tehokkaasti. Tämän lisäksi voimme seurata muun muassa kuljettajan ajotapaa ja polttoaineenkulutusta. Näin tavoitteemme hiilineutraalisuudesta vuoteen 2035 mennessä onnistuu, Lella kertoo.

Kuljettajia koulutetaan jatkuvasti ympäristöystävällisempään ja taloudellisempaan ajotapaan. Viime vuoden aikana yritys pudotti päästöistä noin
22 prosenttia.

– Sen lisäksi istutimme 2000 puuta ilmastotyön hyväksi, toimitusjohtaja lisää.

Next article